Telefon: 24 20 74 25 

Fairyologi - viden om naturånderne​

- Og hvad er så naturånderne?

Det er dem som lever her på jorden, side om side med mennesket - det vil sige, de lever på en anden "frekvens". Derfor er vi nødt til at stille lidt om (eller tune ind på et andet program) for at kunne se og opleve dem.


​Det vi mest kender til dem her i landet er som alfer og nisser. Selv om nogen måske ikke tror på dem, så er de her alligevel, men klart! Jo flere som tror på deres eksistens, jo mere power får de - og vil på den måde bedre kunne udføre deres hovedfunktion her på jorden - nemlig at passe på naturen og jorden.

Du kan også hjælpe dem, ved altid at tage en pose med dig, når du bevæger dig udendørs. I den pose fylder du alt det affald i, som er blevet efterladt i naturen. Du kan derefter putte det i skraldespanden eller til genbrug, så det kan blive bearbejdet til noget fornuftigt.

Hvis du gør dette af et rent hjerte, vil det ikke gå upåagtet hen. Alferne vil belønne dig, enten ved at lade dig se dem, du kan kommunikere med dem, du kan evt bede dem om hjælp til nogle af dine daglige udfordringer.

Hvis du går en tur i naturen eller i din have og tager nogle billeder med dit digitale fotoapparat, så kan du være heldig at de optræder på dit foto bagefter - oftest som nogle små lysglimt, mest hvidt lys, men også i forskellige farver.

​For det meste vil du kunne se dem som runde, måske aflange lyspletter - men zoom ind på billedet, så vil du kunne se noget mere.

Billedet nedenfor blev taget i vores have efter en storm, hvor een af de store træer blev blæst omkuld, hvilket skabte en del uro blandt de nu hjemløse alfer.

Og nej, der var ikke vand på linsen - det kiggede jeg nemlig efter, da jeg så billedet i kameraet

Priser

Har du brug for vejledning eller en læsning med alferne, kan jeg tilbyde en time, hvor jeg benytter korterne som hjælpemiddel til kommunikationen.

Læsning, ca. 1 time koster kr. 600,-

​​

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder, så modtager du nyhedsbrevet med aktuelle informationer om hvad der foregår hos mig. Der bliver passet godt på dine oplysninger og du vil kunne afmelde nyhedsbrevet, hvorefter dine data bliver slettet igen.​ (se min databeskyttelses politik)

Kontakt Britta Andersen

Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alfa Living Compagny

Britta Andersen

CVR: 18152274​

Adresse​

Madevejen 1
4913 Horslunde

Kontakt

Telefon: 24 20 74 25 

E-mail: info@alfaliving.com