Fairyologi - viden om naturånderne​

Britta Andersens klinik for alternativ behandling "Alfa Living".

- Og hvad er så naturånderne?

Det er dem som lever her på jorden, side om side med mennesket - det vil sige, de lever på en anden "frekvens". Derfor er vi nødt til at stille lidt om (eller tune ind på et andet program) for at kunne se og opleve dem.


​Det vi mest kender til dem her i landet er som alfer og nisser. Selv om nogen måske ikke tror på dem, så er de her alligevel, men klart! Jo flere som tror på deres eksistens, jo mere power får de - og vil på den måde bedre kunne udføre deres hovedfunktion her på jorden - nemlig at passe på naturen og jorden.

Du kan også hjælpe dem, ved altid at tage en pose med dig, når du bevæger dig udendørs. I den pose fylder du alt det affald i, som er blevet efterladt i naturen. Du kan derefter putte det i skraldespanden eller til genbrug, så det kan blive bearbejdet til noget fornuftigt.

Hvis du gør dette af et rent hjerte, vil det ikke gå upåagtet hen. Alferne vil belønne dig, enten ved at lade dig se dem, du kan kommunikere med dem, du kan evt bede dem om hjælp til nogle af dine daglige udfordringer.

Hvis du går en tur i naturen eller i din have og tager nogle billeder med dit digitale fotoapparat, så kan du være heldig at de optræder på dit foto bagefter - oftest som nogle små lysglimt, mest hvidt lys, men også i forskellige farver.

​For det meste vil du kunne se dem som runde, måske aflange lyspletter - men zoom ind på billedet, så vil du kunne se noget mere.​

Priser

Har du brug for vejledning eller en læsning med alferne, kan jeg tilbyde en time, hvor jeg benytter korterne som hjælpemiddel til kommunikationen.

Læsning, ca. 1 time koster kr. 600,-

Sk​riv til Britta Andersen

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spø​rgsmål omkring behandlinger eller bare gerne vil høre mere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Britta Andersen

Madevejen 1, 4913 Horslunde

Klik her for rutevejledning

CVR: 18152274

Kontaktoplysninger

Telefon: 24 20 74 25

E-mail: info@alfaliving.com

Læs cookiedeklaration her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.