Opmåling og neutralisering af jordstråler

Britta Andersens klinik for alternativ behandling "Alfa Living".

Fra gammel tid har man søgt at finde de områder på jorden, hvor det var bedst at bygge hus, sove, anlægge veje og ikke mindst finde det livsvigtige vand, som kan pumpes op fra undergrunden.

Man har benyttet forskellige slags redskaber til at finde jordstrålerne, og i gammel tid har man også med stor sikkerhed kendt til metoder hvormed man kunne neutralisere de skadelige virkninger.

I dag findes der også metoder, der kan neutralisere jordstrålernes skadelige påvirkning. Nogle metoder virker i en periode, nogle virker hele tiden, mens andre virker hele tiden undtagen ved de stærke magnetiske kræfter som påvirker jorden ved ny- og fuldmåne.

Een metode er helt sikker, og det at ungå jordstrålerne, især at opholde sig i længere tid på dem. Det kræver blot at du ved hvor de er, og du kan indrette din bolig så du undgår dem.

Hvad er der så, der så galt ved de jordstråler – og gør de godt for noget overhovedet?

JA, Jorden ville sandsynlig være et andet sted i universet, hvis det ikke var for disse magnetiske kræfter i jordkloden. Og vand er et meget vigtigt element i vores krop og liv, som vi slet ikke kan undvære.

Der er forskellige typer, som vi under et kalder jordstråler, jeg nævner de mest almindelige:

Geopatiske stresslinier: underjordiske vandløb, jordforskydninger, linier mellem forskellige jordtyper.

Hartmann og Curry liner: linjer som danner et forudsigeligt netværk i jorden, nogler mener det er med til at opretholde jordens magnetfelt.​

​Ud over de nævnte jordstråler måler jeg også efter om der er interferens påvirkning, hvilket der ofte er på grund af mobilmaster, vindmøller og så meget andet isenkram der bliver placeret rundt om i vort dejlige landskab.​

Jeg kikker efter om der er specielle Energi Spots i hjemmet, som enten tapper eller giver energi.

Og så har jeg selvfølgelig også kurre til at neutralisere de skadelige stråler på din matrikel. Jeg plejer at kombinere med rådgivning, så du vil kunne indrette dig lidt anderledes og på den måde lave en større forandring i energien i dit hjem.

Sk​riv til Britta Andersen

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spø​rgsmål omkring behandlinger eller bare gerne vil høre mere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Britta Andersen

Madevejen 1, 4913 Horslunde

Klik her for rutevejledning

CVR: 18152274

Kontaktoplysninger

Telefon: 24 20 74 25

E-mail: info@alfaliving.com

Læs cookiedeklaration her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.