Om Britta Andersen

Britta Andersens klinik for alternativ behandling "Alfa Living".

  • Muskel og Kranio-Sakral Terapeut

  • Rådgiver (Feng Shui. Jordstråler. Økonomi m.m)

  • Healer
  • Certified Angel Card Reader

Faglig konsulent, underviser og rådgiver ved Muskel- og Kranio Sakral terapeutuddannelserne på Sirius Naturterapeutiske skole i Haugesund, Norge

Mission

At styrke livskvalitet, samt skabe fred og harmoni.

Dette gør jeg gennem mit daglige virke, samt ved donationer til organisationer, der fremmer denne mission.

Kerneområder er rådgivning, behandling og undervisning​

Med en sundhedsfaglig baggrund, startede jeg i 1993 som alternativ behandler, med Massage/Muskelterapi, Kinesiologi og Biomedicin som speciale. Dette blev hurtigt udvidet til også at omfatte KST (Krani-Sakral Terapi), Organmassage, samt ALT (Ansigts Løftnings Teknik).

Sideløbende har jeg gennem alle årene deltaget på mange kurser i Healing, Charmanisme, psykoterapi m.m.

​Derudover har jeg undervist i Norge og Danmark i Kranio-Sakral Terapi og forskellige former for massage og skadesbehandling.

Som ung studerende (økonomi), arbejdede jeg med opmåling for jordstråler, samt spåede i spillekort, dette bliv midlertidigt lagt på hylden (ca. 35 år). Nu har jeg taget disse fag op igen, fordi de passer godt ind til alt det andet jeg laver.

Hvordan jeg arbejder lige nu

Den seneste forskning viser, at tanker, tro, følelser og den "usynlige" energi i luften og i vore omgivelser, har en stor indflydelse på vort helbred – derfor har jeg valgt at inddrage viden fra Feng Shui som et supplement til mit arbejde.

​Forestil dig at kroppen indeholder alle informationer om hvordan den skal fungere. Informationen er der helt fra begyndelsen, hvor vi bliver skabt – som perfekte individer.

Desværre kan der ske nogle ting, som har indflydelse på hvordan kroppens celler udvikler sig – det kan allerede være i forsterstadiet eller som børn og voksne, hvor der ved ulykker, ernæring, psykisk påvirkning eller andet, kan ske en uheldig indflydelse på kroppens celler, så de udvikler sig i en anden retning end den mest hensigtsmæssige.

Disse tanker danner, sammen med min faglig kompetence, baggrund for den måde, jeg tilrettelægger mit arbejde på.


​Donationer går til: SOS børnbyerne, Care Danmark og Børns Vilkår.

Databeskyttelses politik

Formålet med indsamling af data er nødvendigt for at kunne yde den ønskede service overfor mine klienter, elever og de som ønsker tilsendt nyhedsbreve.

Som modtager af nyhedsbrev, bliver dine data opbevaret hos Group Online, som passer rigtigt godt på dine data (navn og e-mail adr), og du vil til enhver tid kunne afmelde dit nyhedsbrev og dine data vil blive slettet ved samme lejlighed.

Som klient og kursist er der andre hensyn at tage, som du vil kunne læse ved at trykke med musen på denne linie, hvor du også kan se alle de andre oplysninger vedrørende min Databeskyttelse.

Sk​riv til Britta Andersen

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spø​rgsmål omkring behandlinger eller bare gerne vil høre mere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Britta Andersen

Madevejen 1, 4913 Horslunde

Klik her for rutevejledning

CVR: 18152274

Kontaktoplysninger

Telefon: 24 20 74 25

E-mail: info@alfaliving.com

Læs cookiedeklaration her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.