Telefon: 24 20 74 25 

Blog

Blogindlæg marts 2018​

3 principper om energi.

  1. Alting er sammensat af foranderligt energi.
  2. Vi er et med verden omkring os.
  3. Alt har en bevidsthed.

1. Alt bevægelse skaber energi, når jeg foreksempel vinker med hånden, flytter jeg samtidig noget luft, skaber en lille vindpust som igen kan flytte noget andet. 

Det er ligesom bølger i vandet, som breder sig ud og ud indtil det rammer noget, som bliver skubbet i en retning. Det kan være et stykke vraggods eller sandet på stranden. 

og fordi alting også os mennesker er sammensat af småbitte enheder (molekyler), så vil vi også blive påvirket når der kommer en af disse "vindpust"

2. Dette betyder selvfølgelig også at vi er et med verden omkring os, at vi hele tiden vil påvirke hinanden og at vi bliver påvirket af vores omgivelser. Når jeg tænker og handler vil det betyde noget for andre og for mig selv. En tanke kan forandre verden.

3. Alt har en bevidsthed. Efterhånden er mange nu vidende om at alt levende har en bevidsthed. Her tænker jeg på vand, planter, dyr og menneske.
​men, hvad med ting? Jeg har foretaget mentale rejser ind i sten, huse, møbler m.m. Alle disse ting har også en bevidsthed og har hver deres historie, derfor vil de kunne påvirke os mennesker ved deres blotte tilstedeværelse.
​Kan forandre en bevidsthed? - Ja, det mener jeg at vi kan med vores tanker. 


​​

Blogindlæg februar 2018​

​​

Blogindlæg januar 2018​

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder, så modtager du nyhedsbrevet med aktuelle informationer om hvad der foregår hos mig.

Der bliver passet godt på dine oplysninger og du vil kunne afmelde nyhedsbrevet, hvorefter dine data bliver slettet igen.​ (se min databeskyttelses politik).

Kontakt Britta Andersen

Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alfa Living Compagny

Britta Andersen

CVR: 18152274​

Adresse​

Madevejen 1
4913 Horslunde

Kontakt

Telefon: 24 20 74 25 

E-mail: info@alfaliving.com